xoxo…Gossip Girl!

Mhmm…serija, ki je obnorela cel svet ;) . Must say that I’m a big fan too. :) Vse je posneto po knjigi Gossip girl od Cecily von Ziegesar. Zaenkrat sem prebrala samo prvi del knjige upam, da bom prebrala tudi ostalih 12 ;)   .  Gossip girl je na male ekrane prvič prišla leta 2007 v sptembru. Posneli pa so že celo prvo, drugo in del tretje sezone. 10.5.,  pride zadnji del tretje sezone. Med glavnimi akterji so:  Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Jenny Humphrey, Dan Humphrey, Nate Archibald & Chuck Bass.

Še par slikic :)

Sezona 2 :

…sexy boys…

sexy boys ;)

…& sexy girls…

…you know you love me… :*

 • Share/Bookmark
 

7 komentarjev na “xoxo…Gossip Girl!”

 1. Blair Waldorf pravi:

  Kok knjig je od gg? ker u knižnici jih je samo 3 ;D <3 sicer sem pa tudi jaz velika oboževalka Gossip girl in mi je tooo res Waw ;)

 2. mikizlesniki pravi:

  Men se zdi da jih je drugače ene 12…plus, minus ena knjiga ;D Ja, v knjižnicah nimajo vseh delov…sam ene par jih majo. Predlagam, da si pogledaš prav v kaki knjigarni ali pa preko interneta…aja pa prej jo boš dobila napisano v angleščini, kot v slovenščini. =)

 3. Blair Waldorf pravi:

  mislite da u knigaranah nimajo vseh prevedenih v slo. a na internetu bi se našlo vseh 12 prevedenih ? :D hvala <3

 4. mikizlesniki pravi:

  Amm…za knjigarne nisem prepričana, da majo vseh 12 prevedenih…mogoče jih imajo v angleščini, ker pomoje so samo 3 prevedene v slovenščino (zaenkrat).. na internetu sem že najdla vseh 12, ampak tudi v angleščini…drugače pa se prek interneta dobijo že za 10 dolarjev…plus poštnina :D Upam, da bodo še kero prevedli! :)

 5. mikizlesniki pravi:

  Aja…ali pa v Sloveniji..tu je link : http://www.felix.si/knjigarna/knjiga/1000338/Opravljivka__Bestseller_/Cecily_von_Ziegesar
  Knjigarna Felix =)

 6. Blair Waldorf pravi:

  aja pa še neki. a bosta dan pa serena na koncu skupi. pa menda se bodo neki poročal med sabo ;D <3

 7. mikizlesniki pravi:

  Amm…jst zdej gledam 4 sezono (serijo) in Dan pa Serena nista skupi…pa zaenkrat se še noben ni poročil…po knjigi pa ne vem kako gre, ampak pomoje ni velike razlike…amm..ubistvu, zdej v zadnji epizodi, ki je prišla, sta na koncu Dan in Blair skupaj…mislim nekaj mutita :D zanimivo je :D komi čakam naslednjo epizodo :D <3

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !