I Am Number Four

Pred kratkim ogledan film. :)

Film je posnet po knjigi in govori o nezemljanu John Smithu z planeta Lorien, ki je z ostalimi osmimi člani prišel na planet Zemlja, da bi se borili proti zlobnimi nezemljani z planeta Mogador, ki so jim uničili planet in jih hočejo vse izničiti. Ubijejo že Number 1, 2 in 3, John, ki je četrti pa z varuhom zbeži v Ohio. John tam spozna dekle Sarah, a mora ostati zbran saj ga Mogadorijevci iščejo. Ko ga odkrijejo mu v spopadu pomaga še Number 6, s katero združita svoje supermoči…

Načeloma nisem tok za znanstveno fantastiko, ampak zadnje čase mi sedejo taki filmi…tako obdobje imam najbrž. :P
Nekaterim je všeč, drugim pač ne. Včasih je dobr pogledat film in ga sam ocenit, ne glede na ostale komentarje. I do that all the time. :)

Med glavnimi vlogami: Alex Pettyfer, Dianna Agron, Timothy Olyphant…

I Am Number Four

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “I Am Number Four”

  1. Krista Mercado pravi:

    Organizatorji Grossmanna, tisočkrat vam hvala za tole, ne bom pozabil do konca lajfa. Pa Tinka, tebi tudi, če te ne bi bilo, bi Golana zamudil kot največja budala na svetu. Nepozaben moment, ki ga bom varoval za vse večne čase. Jaz in Menahem Golan, skupaj na isti fotki, noro, nemogoče, mitsko, čista fantastika in moja vrnjena mladost.V eni sami sekundi. V času, ko je Golan zmogel posneti cel film.

Komentiraj